RÓLUNK

A Vibes and Stuff street dance crew és tánciskola 2018-ban alakult, budapesti bázissal. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük és ápoljuk az autentikus utcai és club táncok kultúráját és közösségét, miközben folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk az itthoni táncosoknak.

TÁNCÓRÁK

breaking, house, hiphop, waacking, locking, afro-salsa

Rendszeres táncóráinkra egyaránt várunk gyerekeket és felnőtteket, kezdő és haladó szinten. Jelenleg minden képzésünk online zajlik. Az interaktív Zoom órák továbbra is hatékony fejlődést nyújtanak, biztonságos körülmények között. 

ESEMÉNYEK

battle, party, camp

Nagy hangsúlyt fektetünk közösségünk építésére. Hisszük, hogy a közösen átélt élmények és kihívások egy sokkal izgalmasabb és hatékonyabb fejlődéshez vezetnek! 

SHOW

fellépés, workshop

Fellépést és workshopokat vállalunk fesztiválokon, céges rendezvényeken, TV műsorokban, iskolákban és egyéb olyan környezetben, ahol egy különleges, látványos és profi produkció színesítheti a programot.

TÁNCTEREM BÉRLÉS

A szabad időpontokban 50 nm-es, tükrös, PVC padlóval borított sport- és tánctermünk rendszeres vagy alkalmi edzésekre, órákra, forgatásra bérelhető. 

VIBESANDSTUF_logók.png

KAPCSOLAT / CONTACT

1089, Budapest, Orczy út 46-48. 

+36706623061

MEGKÖZELÍTÉS
 

Blaha Lujza térről: 10 perc villamossal (28 és 28A) vagy 99-es busszal

Deák Ferenc térről, Astoriáról: 15-17 perc 9-es busszal

Kálvin térről: 13 perc 9-es busszal vagy 83-as trolival

Keleti Pályaudvartól és Nagyvárad térről 10 perc 24-es villamossal

Hamarosan válaszolunk!