RÓLUNK

A Vibes and Stuff közösség és tánciskola 2018-ban alakult, budapesti bázissal. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük és ápoljuk az autentikus utcai és club táncok kultúráját és közösségét, miközben folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk az itthoni táncosoknak. Az általunk képviselt stílusok: breaking (break tánc), hip hop, house, locking, popping, vogue, waacking, afro, salsa, kortárs. 

TÁNCÓRÁK

utcai és klub stílusok, kortárs, testfejlesztés

Rendszeres táncóráinkra egyaránt várunk gyerekeket és felnőtteket, kezdő és haladó szinten. Jelenleg minden képzésünk online zajlik. Az interaktív Zoom órák továbbra is hatékony fejlődést nyújtanak, biztonságos körülmények között. 

ESEMÉNYEK

battle, party, camp

Nagy hangsúlyt fektetünk közösségünk építésére. Hisszük, hogy a közösen átélt élmények és kihívások egy sokkal izgalmasabb és hatékonyabb fejlődéshez vezetnek! 

SHOW

fellépés, workshop

Fellépést és workshopokat vállalunk fesztiválokon, céges rendezvényeken, TV műsorokban, iskolákban és egyéb olyan környezetben, ahol egy különleges, látványos és profi produkció színesítheti a programot.

TÁNCTEREM BÉRLÉS

A szabad időpontokban 65 és 30 nm-es, tükrös, PVC padlóval borított sport- és tánctermünk rendszeres vagy alkalmi edzésekre, órákra, forgatásra bérelhető. 

VIBESANDSTUF_logók.png

KAPCSOLAT / CONTACT

1132, Budapest, Visegrádi utca 23. 

+36706623061

MEGKÖZELÍTÉS
 

5 perc séta a Nyugati téri és a Lehel téri busz-, villamos- és metró megállóktól.

Hamarosan válaszolunk!